TRI9TY

TRI9TY logo Black

Marketingsekspert

Om Tri9ty

TRI9TY er en konsulentvirksomhed stiftet og ejet af Martin Trinity – deraf navnet TRI9TY [TRI•NI•TY].

Vi tilbyder ydelser, hvor vi i en periode enten indgår i vores kunders organisation eller udfører opgaverne fra vores egne faciliteter. Vi er eksperter i startups- og udvikling af virksomheder, rekruttering, ledelse, stategi, økonomi, markedsføring, personale, salg, fast ejendom m.m. Vi er specialister i at træde ind i virksomheder med kort varsel og gøre en positiv forskel.

Vi er desuden perfektionister og sætter en ære i, at tingene bliver gjort rigtigt. Vi arbejder konstant på at opretholde de højeste standarder indenfor service, professionalisme og pålidelighed. Vores mål er at opbygge langvarige partnerskaber med vores kunder, hvor tillid og succes er fundamentale elementer.

Det vi leder efter

Vi har en stærk tro på, marketing er en branche i konstant udvikling. Det kan ikke læres via bøger eller ved at se YouTube videoer. Derfor er vi også mindre bekymrede over hvad du har lavet tidligere og meget mere interesserede i dit drive og dit udviklingspotentiale.

Bortset fra ovenstående er det selvsagt en fordel hvis du har erfaring med SEO, SoMe m.m. og har nogle succeshistorier i bagagen. Det hjælper også hvis du allerede er en succesfuld marketingsmedarbejder der måske arbejder i en virksomhed hvor tingene er for firkantede eller går for langsomt.

Uanset baggrund tror vi på helt fundamentale vilkår for at kunne opnå succes som vores markedsføringssekspert. Vi kan beskrive disse med 3 ord: Flid, drive og engagement. Dette er værdier som vi aldrig går på kompromis med.

Faglige kompetencer

  • Du skriver korrekt dansk, og du er ikke i tvivl om, nutids-r eller hvor kommaet skal stå.
  • Du har en stor viden om- samt interesse for SEO og sociale medier.
  • Du ved, hvordan man laver engagerende content.
  • Du er nysgerrig og har lyst til at dygtiggøre dig.
  • Færdigheder i WordPress, Elementor, grafiske programmer, videoredigering, og marketing automation / ecom kompetencer er en fordel, men ikke et must.

Sådan ansøger du

Hvis du er klar til at tage udfordringen op med at revolutionere markedsføringslandskabet for os, vil vi meget gerne høre fra dig. Send venligst dit CV og en ansøgning, hvor du beskriver din relevante erfaring og vision for TRI9TY.

Deltag i vores mission om at blive Danmarks bedste konsulentvirksomhed.

Kaffemøde hos TRI9TY

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...

Bliv kontaktet af os

TRI9TY FAV LOGO

01

02

04

04