TRI9TY

TRI9TY logo Black
REKRUTTERING REKRUTTERING REKRUTTERING REKRUTTERING
TRI9TY kontrakt rådgivning
Martin klar til kundemøde

REKRUTTERING

                         Medarbejderrekruttering er en central proces i enhver virksomhed, da de rigtige medarbejdere og den rette sammensætning af disse kan have en afgørende indflydelse på virksomhedens succes.

Vi kan hjælpe med både pre- og onboarding samt en efterfølgende coaching af den nye medarbejder, så vi sikrer os, at medarbejderen hurtigt falder til og får succes, som oftest kan oversættes i virksomhedens succes.

Det er en omfattende proces at ansætte nye medarbejdere.
Det tager tid og kræver mange interne ressourcer. Vi kan tage hånd om hele processen lige fra jobopslag til underskrevet kontrakt.

En fejlansættelse kan koste virksomheden dyrt, når det går galt og kan ses på bundlinjen.

VORES
BIDRAG

                          At benytte os til medarbejderrekruttering kan have flere fordele. Her er nogle af de mest væsentlige:

Vi får ofte spørgsmålet omkring valget mellem at rekruttere selv eller benytte os som eksternt rekrutteringsfirma. Det har vi skrevet lidt mere om lige »her.

Vi vil dog understrege, at ved at benytte os kan der opnås en mere effektiv, omkostningseffektiv og vellykket rekrutteringsproces, der kan bidrage til virksomhedens overordnede succes og vækst.

Så hvis din virksomhed har brug for ekstern hjælp til at lokalisere og ansætte de bedste medarbejdere, så er vores rekrutteringstjenester det ideelle valg.

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Vi afholder et indledende møde med jer. Her drøfter vi behov, ønsker, genbesættelse, rekrutteringsplan, stillingsprofil, godkendelseskommité m.m.

Vi udarbejder stillingsannonce og påbegynder annoncering samt outreach i vores omfattende netværk.

Vi gennemgår ansøgninger, screener, får gennemført eventuelle tests, indhenter referencer og udarbejder en “short-list” ud fra indledende interviews.

Vi præsenterer vores anbefalede kandidater for jer og deltager eventuelt i yderligere samtaler mellem jer og kandidaten.

Vi forhandler- og foranlediger kontrakt på jeres vegne, besvarer eventuelle spørgsmål og sørger for indhentning af relevante underskrifter.

Vi sørger for en god onboarding og samler op på forløbet med relevante personer hos jer.

TRI9TY igang med rekruttering af leder og sælger

Samarbejd
med os

De gode medarbejdere venter ikke på dig, så få professionel hjælp med rekruttering – kontakt os allerede i dag. Vi er fleksible og kan både hjælpe med hele rekrutteringsprocessen eller skræddersy ydelsen individuelt. 

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...

Bliv kontaktet af os

TRI9TY FAV LOGO

01

02

04

04