TRI9TY

HVAD KOSTER REKRUTTERING HVAD KOSTER REKRUTTERING HVAD KOSTER REKRUTTERING HVAD KOSTER REKRUTTERING
ekstern rekruttering og ansættelse via TRI9TY
Ledelsesmøde om Fast Ejendom

Rekruttering & Pris

                        Rekruttering af kvalificeret personale er en af de mest afgørende og udfordrende opgaver for enhver virksomhed. Mange virksomheder vælger at samarbejde med rekrutteringsbureauer for at finde de rette kandidater. Men hvad koster det egentlig at benytte et rekrutteringsbureau, og er det investeringen værd?

Denne artikel vil undersøge de omkostninger, der er forbundet med at bruge rekrutteringsbureauer, og vurdere, om det kan betale sig.

Omkostninger

                        Prisen for at bruge et rekrutteringsbureau varierer afhængigt af flere faktorer, herunder type af stilling, virksomhedens størrelse, og hvilken service der ydes. Generelt set er der to hovedmodeller for betaling: fast gebyr og procentbaseret gebyr.

                        Udover disse primære omkostninger kan der også være ekstra gebyrer for yderligere tjenester såsom psykologiske tests, baggrundstjek, og annoncering.

HEADHUNTING

                        Headhunting, også kaldet search & select, er dyrt og der er der flere årsager til. Disse inkluderer bl.a.

                        Disse faktorer bidrager alle til at gøre headhunting til en kostbar, men ofte nødvendig investering for virksomheder, der ønsker at ansætte topkandidater.

Ekstern rekruttering

                        Selvom omkostningerne ved at bruge et rekrutteringsbureau kan være betydelige, er der flere fordele, der kan gøre investeringen værd:

Konklusion

                        At benytte et rekrutteringsbureau indebærer betydelige omkostninger, men det kan også medføre væsentlige fordele i form af tidsbesparelse, adgang til et bredt kandidatnetværk, og reduceret risiko for fejltagelser.

For større virksomheder med komplekse rekrutteringsbehov kan det derfor være en god investering.

For mindre virksomheder eller dem med begrænset budget kan det være mere fordelagtigt at udvikle interne rekrutteringskompetencer og eventuelt benytte et eksternt rekrutteringsvirksomhed som samarbejdspartner.

Beslutningen om at bruge et rekrutteringsbureau, og i hvilken grad, bør derfor baseres på en nøje afvejning af omkostningerne mod de potentielle fordele og virksomhedens specifikke behov og ressourcer.

PRISEN ER DET MAN BETALER

VÆRDIEN ER DET MAN FÅR

De gode medarbejdere venter ikke på dig, så kontakt os allerede i dag. Vi er fleksible og kan både hjælpe med hele processen eller skræddersy vores rekrutteringsydelser individuelt.

Karrierecoaching og ledelsesudvikling hos TRI9TY
Martin klar til kundemøde

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...