VELKOMMEN TIL TRI9TY

Her findes der ingen dumme spørgsmål...

VELKOMMEN TIL TRI9TY

Her findes der ingen dumme spørgsmål...

FAQ

Vi tilbyder konsulentassistance, interim management, sparring, rådgivning og coaching. Dette indenfor en bred vifte af områder som f.eks. ledelse, salg, indkøb, virksomhedsstartup- og udvikling, markedsføring, effektivisering af drift, optimering af bundlinje, HR, rekruttering, fast ejendom m.m. Du kan finde meget mere information under menupunktet Ydelser her på siden. Har du en specialopgave som ikke står beskrevet her på vores hjemmeside, kan vi eventuelt også tage os af den. Vores ekspertise er bred. Brug den.

Fordi vi har en bred ekspertise og erfaring og fordi vi kender til den altaførende vigtighed af, at vores succes er en direkte refleksion af vores kunders succes.

Vi er perfektionister og vi arbejder konstant på at opretholde de højeste standarder for service, professionalisme og pålidelighed. Vores mål er at opbygge langvarige partnerskaber med vores kunder, hvor tillid og succes er fundamentale elementer. Det tror vi på, og det lever vi efter i alt, hvad vi gør.

Kontakt os, book et gratis og uforpligtende møde, få svar på de spørgsmål du måtte have og vurder så selv om vi er de rette til opgaven. 

Ja. Alle nye kunder tilbydes altid et gratis første møde, som dækker indledende drøftelser inden mødet, selve mødet og opfølgning herpå. Den hurtigste og bedste vej til starten på et givende samarbejde, er netop et sådan møde.

På mødet drøfter vi alle de ting du måtte ønske lige fra forretningside, aktuelle udfordringer, udvikling af din virksomhed til private forhold m.m. Som opfølgning på mødet giver vi dig naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud på hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi tilbyder mange ting, men det betyder ikke vi vil forsøge, at sælge dig dem alle.

Vi giver dig derimod altid en ærlig og begrundet vurdering om, hvor vidt vi kan gøre en forskel, hvilke muligheder der er og hvordan vi mener vi bedst kan hjælpe dig. Herefter modtager du et konkret tilbud på investeringen. Ja, det er både gratis og helt uforpligtende.

Det er vores opfattelse, at tillid og fortrolighed er afgørende for et godt samarbejde.

Der er derfor 100% fortrolighed og ubetinget tavshed omkring samtlige oplysninger vedrørende vores kunders forhold, som vi måtte få kendskab til. Ingen information videregives til andre parter, uden forudgående aftale med vores kunder, og selvsagt kun i det omfang det måtte ønskes.

Vi underskriver gerne en fortrolighedserklæring / NDA (Non Disclosure Agreement) ligesom det indgår som en central del i vores egne aftaler og Handelsbetingelser også.

Fordi interim management er en effektiv, fleksibel og omkostningseffektiv måde at håndtere midlertidige udfordringer, få adgang til specialiseret ekspertise og opnå konkrete resultater uden at påtage sig langsigtede forpligtelser. Vi giver mulighed for tilpasning af ledelseskapacitet efter behov og når disse behov ofte pludseligt opstår kan vi levere øjeblikkelig ledelsesmæssig indsats. Vi er ikke bundet af langvarige relationer eller interne politikker, og kan derfor bringe et friskt og objektivt perspektiv til virksomheden. Du kan finde meget mere information under menupunktet Interim management her på siden.
Fordi brug af os kan give virksomheden hurtig og nem adgang til ekspertise, rådgivning, sparring og fleksibilitet uden at skulle påtage sig langsigtede forpligtelser. Vi har erfaring fra mange forskellige organisationer og brancher, hvilket giver os en bred vifte af perspektiver og bedste praksis at trække på. Vi kan tilpasses efter virksomhedens specifikke behov og vi er den uafhængige tredjepart, der kan tilbyde objektiv og neutral rådgivning. Dette kan hjælpe virksomheden med at opnå bedre resultater, løse komplekse problemer og skabe værdi på en nemmere og mere effektiv måde. Du kan finde meget mere information under menupunktet Konsulentassistance her på siden.

Fordi vi kan hjælpe dig med at få klarhed over dine mål og ønsker i livet eller på arbejdet og bidrage til personlig vækst og udvikling samt hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale.

Vi kan hjælpe dig med at forbedre din præstation og opnå øget produktivitet og succes så du bliver bedre i stand til at identificere dine styrker og svagheder, forstå dine værdier og behov, og skabe større selvindsigt.

Du kan finde meget mere information under menupunktet Karrierecoaching her på siden.

Vi kan hjælpe med mange forskellige udfordringer. Så uanset om du er en erfaren investor, virksomhedsejer eller privatperson, der ønsker at købe, sælge eller forvalte fast ejendom, er vi uddannede og erfarne rådgivere der er klar til at hjælpe dig. Vi har hjulpet utallige klienter med at købe og sælge fast ejendom igennem mere end 25 år.

Vores ekspertiser omfatter bl.a. køberrådgivning, prisforhandling, investeringsrådgivning, lokalisering, salg, de juridiske aspekter m.m.

Du kan finde meget mere information under menupunktet Fast ejendom her på siden.

To behov er sjældent ens så derfor har vi tilpasset vores afregningsmodeller, så de dækker vores kunders behov. Vi tilbyder ad hoc timeafregning, klippekort, fastpris modeller m.m. Da vi ønsker, at være så transparente som muligt kan du få et overblik ved at tage et kig på de Vejledende priser her på siden.

Vi anbefaler dog altid, at du kontakter os med mere information omkring dine ambitioner og udfordringer. Således kan du få et gratis, skræddersyet og uforpligtende estimat som måske endda ender med at overraske i forhold til, hvor hurtigt og billigt det kan lade sig gøre.

Uh. Din tilfredshed betyder alt for os. Derfor: Hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds, skal du lynhurtigt kontakte os, så vi kan få rettet op på omstændighederne med det samme.

Vores fornemmeste opgave er et sikre, at du altid er tilfreds og tryg, når du er kunde hos os. Det er derfor vi er her.

Mulighederne er mange og tri9ty kan kontaktes på telefon (+45) 25 51 50 00. Alternativt kan der sendes en mail på info@tri9ty.com. Der er sågar også mulighed for at chatte med os her på vores hjemmeside eller sende os en besked via vores Kontaktformular.

Vi lover at håndtere din henvendelse hurtigt og effektivt.

Den gode begyndelse

Et udpluk af vores kunder

Scroll to Top