tri9ty.com

Vores ydelser

Interim management

Midlertidig bemanding

Interim er latin og betyder midlertidig eller foreløbig. 

Det betyder, at du i en afgrænset periode lejer os til at løse en specifik opgave eller udfylde en (oftest pludselig) ledig plads i virksomheden. Vi anvendes typisk i forbindelse med: Spidsbelastninger til specialistopgaver, hvortil der ikke er økonomi, hvor det ikke giver mening med en fastansættelse eller, når en nøglemedarbejder er fratrådt eller er sygemeldt. Når en permanent løsning er fundet i virksomheden, glider vi tilbage i egen organisation, indtil næste onsite opgave kalder.

Udover at få en mere fleksibel organisation og have adgang til høj faglig viden er fordelen ved at tilknytte os, at vi som midlertidig ressource er objektive og resultatorienterede specialister, der ikke er bundet af interne sociale relationer og hierarki, men kan koncentrere os om opgaven i den givne periode.

Vores kompetencer omfatter bl.a. ledelse, salg, indkøb, HR, markedsføring, undervisning og personaleudvikling, virksomhedsstartups, virksomhedsudvikling, effektivisering, strukturering, optimering af bundlinje, fast ejendom, rekruttering, sparring og rådgivning m.m.

Vi er specialister i at træde ind i virksomheder med kort varsel og gøre en positiv forskel.

Konsulentydelser

Rådgivning & sparring

Ordet konsulent stammer fra det latinske ord consultare, som direkte oversat betyder at diskutere, konsultere eller “spørge om råd”.

Vi tilbyder konsulentydelser, hvor vi i en periode enten indgår i din organisation eller udfører opgaven fra vores egne faciliteter. Samtidig tilbyder vi også fleksible former for aftaler: Fakturering efter tidsforbrug, fakturering efter tidsforbrug med loft, klippekort, fast pris eller langvarigt samarbejde. Det gør det lettere at budgettere fremadrettet, og der betales kun for den tid, der reelt bliver brugt på opgaverne.

To behov er sjældent ens, så vores konsulentydelser er fleksible og altid skræddersyet til dig. Vi træder til, når (og hvor) du måtte have brug for ekstra ressourcer eller særlige kompetencer i en given periode. Vores kompetencer omfatter bl.a. ledelse, salg, indkøb, HR, markedsføring, undervisning og personaleudvikling, virksomhedsstartups, virksomhedsudvikling, effektivisering, strukturering, optimering af bundlinje, fast ejendom, rekruttering, sparring og rådgivning m.m.

Kontakt os allerede i dag for at starte en dialog om, hvordan vi kan styrke din virksomhed og føre den mod en vellykket fremtid. Sammen kan vi nå nye højder!

Karrierecoaching

Den bedste udgave af dig

Uanset hvad din grund måtte være, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig videre. Vi giver dig de fornødne værktøjer og den fornødne hjælp så du kan skabe det liv og den karriere, du drømmer om.

Det kan være en afgørende hjælp at have en sparringspartner, som ikke kender dig, til at støtte dig i din afklaringsproces med at få mere struktur på dine tanker, ønsker og mål. En der kan hjælpe dig med at undersøge dine mulige forhindringer for at nå dine mål, og finde måder at overvinde disse forhindringer.

Med afsæt i bl.a. Enneagrammet og DISC kan vi tilbyde fornyet inspiration og motivation, ny viden, effektive værktøjer til at løse udfordringer samt, et klarere selvbillede og midler til bedre at kunne se andres stærke sider.

Vores coaching kan være gavnligt for enkeltpersoner såvel som ledere, teams og organisationer, der ønsker at opnå specifikke mål, forbedre deres præstationer, udvikle deres færdigheder eller generelt øge deres trivsel og livskvalitet.

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod personlig og professionel succes. Lad os sammen skabe det liv og den karriere, du drømmer om!

Fast ejendom

Vi er din niche specialist

Vi har ca. 25 års erfaring med køb og salg af ejendomme. Fortrinsvis i Danmark, men også i udlandet. Så hvad end du henvender dig som privatperson eller som virksomhed og om der måtte være tale om bolig eller erhverv er vi din specialist i alle typer ejendomme.

Vi assisterer både købere såvel som sælgere med at sikre, at alle risici er afdækket og at der udarbejdes et optimalt beslutningsgrundlag for gennemførelse af handlen.

Vi er den uafhængige specialist der ikke har økonomiske interesser i din ejendomshandel.Vi kan bl.a. hjælpe med: Lokalisering og køb af investeringsejendomme såvel som boliger, rådgive om nyopførelse eller ombygning af ejendomme, valg af- samt forhandling med ejendomsmægler, forhandling af købesum, vurdering og prisfastsættelse, maksimering af ejendommes værdi via istandsættelse og vedligeholdelse, klimaforbedringer, rådgivning omkring finansiering, juridisk vejledning samt meget mere. Nej, hos os siger vi ikke det du gerne vil høre, vi siger det du har brug for at høre.

Så hvis du ønsker at optimere din ejendomsportefølje, maksimere dit afkast og få adgang til ekspertise inden for fast ejendomsrådgivning, så er vores tjenester det ideelle valg.

01

02

03

04

FAQ

04