TRI9TY

Karriere

Vi, og de kunder vi arbejder med, er stærkt tiltrukket af flid, drive og engagement. Hvis du leder efter din næste karrieremulighed er dette dit stoppested.

BYG DER HVOR DU ER STÆRKEST BYG DER HVOR DU ER STÆRKEST BYG DER HVOR DU ER STÆRKEST BYG DER HVOR DU ER STÆRKEST
Martin på optagelse med TV2
salg af fast ejendom med Martin & Frederikke

GØR KARRIERE HOS OS

                        Hos TRI9TY søger vi ofte ekstra kræfter. Vi har en bred vifte af ydelser indenfor Interim management, konsulent assistance, karriere coaching, rekruttering samt rådgivning om fast ejendom.  Der er derfor sjældent to ens dage og derimod masser af spændende udfordringer. Det er dog ikke for enhver med denne konstante og ofte pludselige omstilling.

Vi skal kunne træde hurtigt ind i enhver virksomhed hvor det forventes der gøres en stor forskel på kort tid. Det kan være i forbindelse med en større turnaround, forandringsledelse, bundlinjeoptimering, rådgivning, ledelsesudvikling, salgstræning m.m.

Da vi arbejder i interimroller og som rekrutteringskonsulenter søger vi ofte også kandidater til vores kunder.

Vores mission er at bygge den stærkeste konsulentvirksomhed i Danmark. 

ANDENPLADSEN

ER DEN FØRSTE TABER

Ledige
stillinger

Marketingsekspert

Konsulenthjælp med markedsføring hos Søfryd
På TV om rekruttering og ledelse

LIGE OP OG TIL HØJRE

                                                     Er du klar til at sætte skub i din karriere og rykke lige op og til højre? Så tag et kig på vores ledige stillinger her på siden eller send os en uopfordret ansøgning med nogle ord omkring hvad du søger, hvad du kan tilbyde og hvorfor du gør en forskel hver dag. Dette, sammen med dit CV, er et godt sted at starte og kan fremsendes på rekruttering@tri9ty.com. Alle henvendelser, personoplysninger og dokumenter bliver selvfølgelig behandlet 100% fortroligt.

TRI9TY kontrakt rådgivning

Samarbejd
med os

Vi er eksperter i ledelse, salg, strategi, HR, startups, økonomi, markedsføring, coaching, fast ejendom m.m. Vi kan træde ind i virksomheder med kort varsel og gøre en positiv forskel.

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...