TRI9TY

Vores redskaber Vores redskaber Vores redskaber Vores redskaber
DISC og Enneagrammet som coachingredskaber i karrierecoaching
Enneagrammet i ledelsesudvikling og salgsundervisning

Vi har ingen Hemmeligheder

Her er vores coachingredskaber

Coachingredskaber, som er lige fordelagtige i ledelse, rekruttering og karriere coachingkarriere coaching, er vigtige af flere grunde. De bidrager til effektiviteten og succesraten af processen. Her er nogle af de redskaber vi benytter og som spiller en afgørende rolle.

DISC

                        “DISC” er en personlighedstest, der bruges til at identificere en persons adfærdsmæssige træk. DISC står for fire adfærdstyper:

                        Denne model hjælper med at forstå forskellige adfærdsmønstre og bruges ofte i erhvervslivet til teamudvikling, ledertræning og personlig udvikling.

DISC-modellen er et fleksibelt værktøj, der kan anvendes i mange forskellige aspekter af arbejdslivet og personlige interaktioner for at forbedre forståelse, samarbejde og effektivitet. Herunder bl.a. i forbindelse med kundeforståelse og salg, rekruttering og udvælgelse, ledelse og coaching, teambuilding, kommunikation samt selvindsigt og personlig udvikling.

ENNEAGRAMMET

                        “Enneagrammet” er en personlighedsmodel, der beskriver ni forskellige personlighedstyper og deres indbyrdes relationer. Hver type har sine egne karakteristika, styrker, svagheder og grundlæggende motivationer. Modellen bruges til selvforståelse, personlig udvikling og forbedring af interpersonelle relationer. De 9 personlighedstyper i enneagrammet er:

                        Hver type kan være påvirket af de nærliggende typer, kaldet vinger. Vingerne giver en ekstra dimension til ens primære type og kan modificere eller nuancere ens personlighedstræk. Vingerne skaber således en rigere og mere nuanceret forståelse af hver Enneagramtype, hvilket hjælper med at forklare variationer inden for samme type. Dette skaber en bedre forståelse af personlighed og adfærd.

Enneagrammet beskriver også 3 instinkter eller underliggende drifter, som påvirker, hvordan hver type udtrykker sig. Instinkterne påvirker, hvordan en person håndterer deres grundlæggende frygt og længsler, og hvordan de interagerer med verden omkring dem. Disse 3 instinkter er.

                        Enneagrammet bruges ofte i terapi, coaching og teamudvikling for at forbedre forståelsen af egen og andres adfærd og motivationer.

DISC vs Enneagrammet

                        DISC og Enneagrammet er begge to populære værktøjer inden for personlighedsudvikling og teamdynamik, men de har forskellige tilgange og fokuserer på forskellige aspekter af personlighed. Her er nogle af de vigtigste forskelle.

DISC

Enneagrammet

                        Begge systemer tilbyder værdifuld indsigt og kan være yderst nyttige afhængigt af den specifikke kontekst og behovet for forståelse af personlighed og adfærd. DISC kan være rigtigt godt til perifære og kortere relationer (eksempelvis en kunde) da det er forholdsvis nemt og hurtigt at gå til. Enneagrammet er noget mere omfattende og, efter vores mening, bedre når det kommer til dybere og længere relationer (eksempelvis faste medarbejdere, venner, kæreste m.fl.).

Coachingredskaber bygger broer i ledelse, karrierecoaching og rekruttering

16 Personalities

                        “16 Personalities” refererer til en populær personlighedstest, baseret på Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI-modellen identificerer 16 forskellige personlighedstyper, der kombinerer fire par modstridende præferencer.

                        De 16 personlighedstyper opstår ved at kombinere en præference fra hvert par. For eksempel er “ISTJ” en type, der er introvert, sansende, tænkende og bedømmende.

“16 Personalities”-testen er kendt for at give en detaljeret rapport om hver type, herunder styrker, svagheder, karrierevalg, og hvordan man fungerer i forhold. Modellen bruges bredt til selvindsigt, karrierevejledning og teamudvikling.

people review

                        “People Review” refererer til en intern medarbejderevaluering eller feedback-proces, der bl.a. anvendes af TDC Group (nu kendt som Nuuday og TDC NET efter en opsplitning). Denne proces bruges typisk til at vurdere medarbejdernes præstation, udvikling, og engagement inden for virksomheden. Her er nogle typiske elementer, der kunne indgå i en sådan proces.

                        “People Review” processer bruges til at skabe en dialog mellem medarbejdere og ledelse, fremme udvikling og forbedre virksomhedens overordnede præstationer og kultur.

Fra en dag med Karrierecoaching
High Five mellem coach og klient

Samarbejd
med os

Vi er eksperter i ledelse, salg, strategi, HR og rekruttering, startups, økonomi, markedsføring, coaching, fast ejendom m.m. Vi kan træde ind i virksomheder med kort varsel og gøre en positiv forskel.

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...