TRI9TY

Vi præsenterer: Den store erhvervsordbog

TRI9TY erhvervsordbog forklarer betydningen af Interim, rekruttering, CEO etc.

Erhvervsverdenen er spækket med fancy begreber samt et væld af forkortelser af både danske og udenlandske termer. Selv for garvede forretningsfolk kan der engang imellem dukke begreber op, som man måske ikke lige kender eller kan være svære at huske hvad betyder. Fordi begrebet ikke bruges ofte.

Vi forsøger at holde trit med med begreberne indenfor erhvervsverdenen og derfor har vi lavet denne erhvervsordbog, som samler og forklarer de mest anvendte termer og begreber, der præger erhvervslivet, fra finansiering og markedsføring til ledelse og jura. Den indeholder alt fra de absolut vigtigste generelle erhvervsbegreber som CSO, NDA og KPI til de disciplin-specifikke begreber som Enneagrammet, SEO, interim med flere.

Den store online erhvervsordbog

Uanset om du er en erfaren leder eller en nybegynder i branchen, håber vi denne erhvervsordbog kan være en værdifuld ressource i din daglige arbejdspraksis. Den indeholder allerede mere end 400 ord og forkortelser og den vil kun fortsat vokse.

Du kan finde vores erhvervsordbog lige her: Erhvervsordbog.

Rigtig god fornøjelse!

Hvem er vi?

TRI9TY er en konsulentvirksomhed, der hjælper selskaber med omstilling, vækst eller ved fravær af ledelse. Vi er eksperter i ledelse, salg, strategi, HR, startups, økonomi, markedsføring, coaching, fast ejendom m.m.

Fremtid kommer af sig selv - fremskridt gør ikke...